Online Cvičení v těhotenství – přivítání

Milá ženo, 

děkuji Vám za uhrazení kurzu a mezitím, co k Vám míří přístupové údaje – prohlédněte i Spam nebo Hromadnou poštu, tak Vás zde chci přivítat a povědět Vám, co všechno zde najdete a kde třeba bude nejlepší začít. Času na rozhlédnutí se zde budete mít tolik, kolik budete potřebovat a můžete do kurzu chodit jak často budete chtít. V tomto světě vás bude čekat několik hodin cvičení, relaxací i informací a věřím, že si z nabídky vyberete. 

Takže tímto Vám otevírám dveře do světa Cvičení v těhotenství.

Jsou Vám nyní otevřené všechny lekce. Je jen na Vás odkud cvičení začnete, do které místnosti se podíváte jako první. Určitě stojí za to na začátku nahlédnout pod  pokličku toho, jak správně sedět, stát a aktivovat břicho v průběhu celého těhotenství. Toto potom využijete i při všech cvičících lekcích. 

Informace

Pokud si ale nejprve chcete přečíst/poslechnout nějaké informace o těhotenství z pohledu fyzioterapie, tak jsou pro Vás připravené prezentace, ve kterých se dozvíte např. informace o výběru gymballu, najdete zde informace k jednotlivým trimestrům, odkazy, které mi přišly užitečné jak v těhotenství, dále informace o vaginální napářce, polohování při porodu, o tom jak se připravit na šestinedělí tak si v rozcestníku vyberte prezentaci, která vás zajímá a zapněte si zvuk, protože tyto všechny jsou namluvené.

Cvičení

Většina lekcí je vhodná ať jste v jakémkoli trimestru, ale vím, že se těšíte, že si můžete zacvičit lekci jen pro ten váš, takže si vyberte klidně lekci, která je věnovaná právě tomu vašemu, ale nebojte, kromě prvního trimestru, ve kterém jsou i některé cviky na břiše, tak si můžete vybrat kteroukoli lekci i v jiném trimestru než zrovna jste. 

Relaxace

No a že je stresu kolem nás víc než dost a občas se dokážeme vystresovat v pohodě i jen my samy, tak jsem si pro Vás nachystala i relaxace, které snad pro vás budou příjemným zastavením se v běhu dní. 

Děkuji Vám velmi za důvěru, že Vás mohu Vaším těhotenstvím provázet. Přeji Vám radostnou a snad i díky cvičení co nejvíce pohodovou cestu, na které vás budu provázet i emaily, které můžete očekávat každý týden ve své emailové schránce.

MoniKa

Facebook

P.S. a zvu vás do uzavřené FB skupinky Těhotenský online kurz, ve které je prostor jak na vaše dotazy, tak i na moje tipy či povzbuzení během vašeho těhotenství. Dostanete se do ní tudy:

A teď už Vás nebudu zdržovat a budu se těšit uvnitř kurzu na viděnou 🙂 , přístupové údaje už by měly být na cestě k Vám. Kdybyste měla jakýkoliv problém s přihlášením, tak se neváhejte ozvat na info@fyziomonika.cz.