Cvičení v těhotenství – co všechno je uvnitř

Děkuji Vám za objednání mého online kurzu Cvičení v těhotenství a bude mi ctí Vás na Vaší cestě těhotenstvím provázet. Připravila jsem si pro vás doslova několik hodin cvičení, abyste si mohla vybrat dle své chuti, nálady či času, který zrovna budete mít a o němž vím, že ho nikdo z nás nemá na rozdávání.

A protože také vím, že vůbec nezáleží na tom po kolikáté jste těhotná, že vždy hledáte informace, rady, tipy, tak jsem si pro vás připravila několik namluvených prezentací např. o vaginální napářce před porodem či po něm, o tom, že na poloze a postavení miminka záleží a co s tím nebo o tom, jak se připravit na období šestinedělí a spoustu dalších tipů jak na aromaterapii v těhotenství, o zavinování břicha v těhotenství…zkrátka vše, co mi přišlo užitečné a určitě tyto informace budu ještě dál doplňovat.

A nejen z titulu fyzioterapeutky, ale také z titulu mámy dvou kluků, vím, že stresu, hektičnosti a možná i zahlcení vším možným si užíváme plnými doušky všechny, tak jsem si pro vás nachystala i zastavení se v tomto rozběhlém kolotoči. Čekají na vás relaxace a praxe všímavosti.

Takže věřím, že pro Vás kurz bude užitečný, k tomu, aby Vám nezapadl jen do další sbírky online kurzů, tak budete mít moji každotýdenní emailovou podporu a já sama budu dělat vše pro to, aby se Vám na této pomyslné těhotenské online lodi líbilo.

Těším se na Vás na palubě 🙂

MoniKa