Masérka Tereza Klabačková

Jmenuji se Terka Klabačková a již několik let pečuji o ženy jako dula.
Péče o těhotnou ženu pro mne není jen příprava ženy k porodu po psychické, ale i fyzické stránce, protože, když jde žena k porodu v dobré kondici, lépe pak zvládne porod a následné šestinedělí.
Chtěla jsem, aby moje péče byla ucelenější a já mohla nabízet ženám další možnost, jak je opečovat a masáže byly jasná volba. Dodělala jsem si kurz a jsem certifikovaný masér a nabízím možnost relaxačních, těhotenských a a klasických masáží. O ženy pečuji individuálně a snažím se vycházet z jejich potřeb.
Spojení fyzioterapie a masáže mi dává velký smysl a přijde mi to jako dokonalé propojení a kompletní opečování těhotné ženy.
Budu se těšit na každou z vás a věřím, že budete odcházet spokojené. Těhotenská masáž je jemná, relaxační, ale zároveň účinná. Umí rozproudit lymfatický systém díky čemuž zmírňuje otoky, které jsou v těhotenství časté, může působit jako prevence otoků. Zlepšuje kvalitu pokožky, tělo i mysl zbavuje napětí. Masáž trvá cca 45 minut, ale je dobré si vyhradit hodinu i s převlékáním ,odpočinkem atd.

Jak masáž probíhá?

Používám masážní olej Poupátko od Nobilis Thilia. Masíruji celé tělo, pokud byste měla zájem můžeme namasírovat i hlavu, na sucho i s olejem (ten je lepší ). Na nohy používám ráda tělové máslo. Masáž probíhá vleže na boku, kdy je žena v příjemné poloze vypodložená pro ještě větší komfort kojícím polštářem. Dále nabízím Masáž celého těla, která slouží k uvolnění namožených a bolavých svalů, k relaxaci, zlepšení krevního oběhu, lymfatického systému, uvolnění stresu  a navození celkové psychické pohody. Během masáže se masíruji chodidla,nohy, hýždě, záda ,ruce ,bříško. V případě zájmu hlavu a obličej. Masáž zad – kompletní masáž zad, dokáže ulevit od bolesti, dopřát relaxaci  a odpočinek. Během masáže kombinuji více kurzů díky čemuž je masáž jedinečná pro každého klienta. NOVĚ nyní nabízím relaxační Masáž lávovými kameny, kterou si můžete dopřát jak celkovou, tak ale také jen částečnou – zad, nohou…

Absolvované kurzy

2020 Rekondiční a sportovní masáže 2020 Baby masáž a těhotenská masáž 2020 Dornova metoda a Breuss masáž 2020 Havajská masáž lomi lomi 2020 Těhotenská lymfatická masáž 2021 Ajurvédská masáž 2021 jemné mobilizační techniky 2023 Bowenova masáž 2023 Masáž lávovými kameny

Mé služby:

Těhotenská masáž