On-line kurz Cvičení v těhotenství

Online cvičení pro těhotné, které si můžete zacvičit kdykoli budete mít chuť, či náladu. Vybrat si můžete ze cvičení dle jednotlivých trimestrů nebo podle preferencí si zacvičíte s pomůckami, bez pomůcek, čistě protahovací lekci…cvičení není časově omezené, takže nikam nemusíte spěchat.

Nabízím zvýhodněnou 30% slevu pro ty z vás, kdo máte koupenou permanentku na individuální terapie na minimálně 3 vstupy. Online kurz totiž krásně doplní to, co na individuálu probereme osobně a v mezičase si budete sama cvičit dle online kurzu.

Tento online kurz jsem připravila pro všechny těhotné, které mají zájem cvičit, ale možná si nejsou jisté, kdy přesně můžou se cvičením začít a jestli můžou cvičit až do porodu. Cvičení je rozděleno do několika modulů a zapojit se můžete kdykoli v těhotenství. Cvičení je rozděleno jednak do jednotlivých trimestrů, kdy pro každý trimestr vás čeká jedna 45 minutová lekce s protažením, posílením svalů, které je v těhotenství potřeba procvičovat, tak také do lekcí, které si vyberete podle svých preferencí – posilovací, protahovací, na uvolnění svalů pánevního dna, vyzkoušíte si správný sed i stoj v těhotenství….a nechybí ani v dnešní době tolik potřebné relaxace a praxe všímavosti.

Ale protože těhotenství není jen o cvičení, tak mám pro vás hromadu tipů a informací, které se vám mohou hodit jak v těhotenství, tak k porodu, ale také se spolu připravíme i na období šestinedělí. A aby to nebyl jen další online kurz do sbírky, který otevřete, nahlédnete a potom úspěšně necháte spát, tak vás kurzem budu provázet v každotýdenní emailové podpoře, takže věřím, že spolu takto strávíme dobrý a pro vás užitečný čas.

Budu se na vás těšit uvnitř a pak také v uzavřené FB skupině, ve které se během vašeho těhotenství budeme potkávat


A jaké lekce vás budou v kurzu čekat?

  • 4 lekce na jednotlivé trimestry – tedy vždy jedna 45 ti minutová lekce na jednotlivý trimestr a jedna, která se dá cvičit kdykoli v těhotenství
  • čistě posilovací lekce – ano i trocha protažení tam bude, ale jen trocha
  • čistě protahovací lekce – tady zas bude i mírné posilování, tedy spíš rozehřátí
  • kratší lekce tzv. 15 ti minutovky – ranní protažení, večerní uvolnění, kancelářská…další budou přibývat
  • lekce věnovaná relaxaci svalů pánevního dna a dechu
  • lekce věnovaná nohám
  • lekce na ukázku šátkování bříška
  • lekce věnovaná správnému sedu a stoji v těhotenství
  • teoretické informace nejen o cvičení v těhotenství, ale také o porodních pozicích, o přípravě na šestinedělí o vaginální napářce a další
  • a dnešní době tolik potřebné relaxace a praxe všímavosti

Co o kurzu říkají účastnice

V uzavretej členskej sekcii kurzu Cvičení v tehotenství som našla oveľa viac ako som predpokladala. :)Okrem cvičebných lekcii pre každý trimester ma potešili krásne tipy k samotnému pôrodu – od dychu cez bylinnú vaginálnu náparku až k možnostiam polohovania pri pôrode. Monika to vzala skutočne komplexne a ponúka lekcie k jemnému protažení, serióznemu posilovaniu a takisto informácie k zavinovaniu bruška do šatky či k výživovým doplnkom .Moniki prejav je pre mňa veľmi príjemný, pokojný, no zároveň jasný a priamy. Ďakujem za možnosť užívať si tehotenstvo aj vďaka tomuto online kurzu. Bára, fyzioterapeutka z Bwell Femina a nastávající maminka

Jak cvičení probíhají?

Po zakoupení kurzu vám bude vytvořen uživatelský účet s přístupem do kurzu a s ním již budete moci vstupit do virtuální cvičebny Cvičení v těhotenství v sekci Moje Fyzio. Všechna videa vám hned budou k dispozici, takže záleží jen na vás, které cvičení si vyberete. Přístup není časově omezený, protože každá z vás vstoupí v jiné době těhotenství a cvičit tak můžete klidně až do porodu.

Všechna cvičení jsou nahraná jako videa nebo jako namluvené prezentace, často budete mít i u lekcí cviky k vytištění a po celou dobu kurzu vás budu provázet já a také moje každotýdenní emailová podpora, díky které věřím, že kurz nezapadne k té hromadě již vámi absolvovaných kurzů, ale že se budeme takto společně vídat minimálně jednou týdně, ale raději častěji.

A své dotazy můžete také sdílet s ostatními účastnicemi kurzu v uzavřené FB skupině.

Jak často budete muset cvičit a budete potřebovat nějaké speciální pomůcky?

Jak často , to nechám na každé z vás. Víc než jedno hodinové cvičení týdně je pro vás stejně nejdůležitější, jak sedíte, stojíte, odpočíváte den za dnem. Samotné cvičení je spíš taková třešnička na dortu, která vám může s lepším nastavením těla pomoct, pže posílíme svaly, které je vhodné v těhotenství posilovat a protáhneme ty, které je naopak vhodné protahovat i vzhledem k nadcházejícímu porodu. Mám zkušenost, že abyste se ve svém měnícím se těle cítila dobře, chce to zacvičit si denně aspoň chvíli – z toho důvodu jsem si pro vás nachystala tzv. 15 ti minutovky, ve kterých je jak protažení tak posílení. Když budete mít aspoň jednou až dvakrát týdně čas zacvičit si celou 3/4 hodinovou lekci, tak určitě doporučuji. No a při cestě do práce či při vaření si pak pusťte do sluchátek namluvené prezentace, kde se můžete dozvědět užitečné informace jak těhotenské, tak pro přípravu na porod, tak ale i nachystat se na období šestinedělí. No a když se vám bude špatně usínat, tak si pusťte relaxaci a kdykoli, opravdu kdykoli v průběhu těhotenství vyzkoušejte praxi všímavosti.

A pomůcky?

Vše zvládnete i bez nich – já opravdu nejsem člověk, který doporučí hromady pomůcek, ale když už nic, tak ježatý míček, ten opravdu využijete téměř vždy. Je skvělý. Ženy o něm říkají, že je to zázrak :). Používám a doporučuji tento – kdo jste z Brna, tak si ho můžete dokonce koupit i u mne v ambulanci na Drobného 48.

Ledragomma Activa

Pokud doma máte doma velký míč – gymball, tak také využijete – v kurzu vám řeknu jaká je vhodná velikost. V posilovací lekci využívám theraband, ale ten používat nemusíte a pak už jen vaše odhodlání se do něčeho nového pustit.

Budu se na vás těšit uvnitř a věřím, že i když vás neuvidím, tak se vám bude cvičit dobře, s lehkostí a radostí.

MoniKa


Zakoupení přístupu do kurzu:

30% sleva pro ty z vás, které mají permanentku na individuální cvičení minimálně na 3 vstupy. Do poznámky uveďte, kdy jste platila permanentku a potom stačí zadat slevový kupon Permice3terapie.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.