Moje Fyzio

Režim 24/7 s miminkem

Části kurzu:

Pokud máte pocit, že vám vše přerůstá takříkajíc přes hlavu, že nemáte čas vůbec na nic a už vůbec ne na cvičení, tak zde jste na správné adrese. Ukážeme si, že to, aby vás nebolela záda, neměla jste problémy s pánevním dnem, tak nemusíte řešit každodenním trávením času ve fitku nebo karimatce, ale že velmi záleží na tom, jak fungujete během dne, často i během noci, kdy k miminku vstáváte, s miminkem spíte v posteli, kojíte ho…

A že nevíte kam dřív skočit, jestli nakoupit, uvařit, vyžehlit prádlo, kdy zas máte jít s dětmi k lékaři…že toho všeho je prostě víc než na co stačíte? Ano i toto znám.

Často i teď doslova padám na pusu z toho, kolik toho všeho je. A není to jen o dělání těch všech věcí, je to hlavně o tom, že na ty věci musíte neustále myslet. Protože jak jsem někde četla: Nejde o to, kdo vynese smetí, ale kdo na to myslí. Nyní tak oblíbená slova time management zkusíme aplikovat i na váš běžný den, který ale nikdy není jako přes kopírák s někým jiným. Ba naopak. Váš každý den je tak jedinečný, jak jedinečná jste vy sama.